2013-03-06 16.37.09 2013-03-06 16.37.13 2013-03-06 16.37.17 2013-03-06 16.37.23

29 комментариев on Зразок декларації про доходи та майновий стан

  1. Антон Оліфірович:

    доброго дня! підскажіть будьласка чи сможемо ми отримати соц.допомогу якщо наш шлюб незареестрований але маемо доньку яка зареестрована на мене

    Відповідь: так

  2. Наталья:

    Здравствуйте,подскажите, пожалуйста,а где оформляется Декларация про доходы на субсидию?

    Відповідь: В управлінні соціального захисту (УСЗ)

  3. світлана:

    а якщо в квартирі де проживаю я з дииною прописанмй брат який працює але не проживає з нами.то його доходи потрібно вказувати в декларації про доходи та майновий стан осіб на призначення соціальної допомоги чи ні?чи вказувати лише мене та дитину

    Відповідь: лише вас та дитину. ваш брат не є членом родини, він лише родич

  4. Оля:

    Доброго дня. Я би хотила звернутись довас по такому питаню! Я мати вдова безробiтна мати получала допомогу вид Держави як малозабезпечена сiм’я, але так сталося в моему житi що я розписалась з другим чоловiком, але чоловiк не всиновлював мою дочку! И мени вiдмовили в допомози вид Держави чи можу я оспорити документи по видачи малозабезпеченя сiме. Яка минимальна пенсия мае бути в дитини яка сирота без батька?

    Відповідь: ви плутаєте ймовірно допомогу як малозабезпечина та як одинока. Прочитайте для початку всі статті на сайті, які описують ці допомоги.

  5. Оля:

    Доброго дня чи можу я звернутися до вас по такому запитання; Я вдова безробiтна мати получала допомогу вид Держави як малозабезпечена сiм’я, але так сталося в моему житi що я розписалася з другим чоловиком, але чоловик невсиновлював мою дочку! I мени видмовили допомозi вiд Держави. Чи можу я оспорити документи по видачи молозабезпечена сiм’я. И яка минимальна мае бути пенсия для дитини без батька?

    Відповідь: ви плутаєте ймовірно допомогу як малозабезпечина та як одинока. Прочитайте для початку всі статті на сайті, які описують ці допомоги.

  6. Колосовська Олена:

    Я працювала держслужбовцем протягом 2014 року? але з 1 грудня звільнилася у звязку з іншою роботою (не держслужба). Скажіть, будь ласка, чи повинна я вказувати у декларації про доходи, яку вимагають з попереднього місця роботи, заробітну плату за той місяць, який я пропрацювала в на новому місці?

    Відповідь: якщо цей період входить в звітній, то звісно маєте вказувати.

  7. Заяць Устинп:

    Доброго дня скажіть будь ласка.
    У нас з чоловіком народилася дитина 24.12.2014. Ми проживаємо в Київській області, а прописані обоє у Львові і звісно ж дитину там також пропишемо.
    Шлюб у нас зареєстрований.
    Допомогу будемо оформляти в Борисполі.
    Я безробітня, не підприємець і не студентка, ніяких соц допомог не отримувала і не отримую. Чоловік буде офіційно оформлений на роботі ( по трудовій) на мінімальній ставці з Нового року (01.01.2015). До того допомог не отримував і також не студент і не підприємець. Він громадянин Росії, але має посвідку на постійне місце проживання на території України. Також ми обоє є власниками 2 автомобілів.
    Які документи необхідно надати для отримання допомоги на дитину і на який розмір допомоги можна розраховувати у нашому випадку? Наперед дякую.

    Відповідь: розгнорнута відповідь на ваше питання міститься в детальній статті про даний вид допомоги на сайті, ознайомтесь

  8. Тетяна:

    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи маю я право на соціальну допомогу? Дитині 1 рік і 2 міс. Отримую 810 грн в міс державної допомоги і все до 2 років. Десь перших 6 міс отримувала 130 грн. Чоловік приватний підприємець я працювала тепер дикретна відпустка до 3 років. В соц.службі сказали що нам нічого не нарахують і не потрібно більше збирати документи бо чоловік ПП. А що робити після 2 років за що жити?

    Відповідь: Розуміємо, співчуваємо, але наразі непростий час для карїни. Приклади розрахунків вказані в статті на сайті, ознайомтесь.

  9. Ann:

    Доброго дня!В мене чоловік безробітній. Нещодавно йому батьки придбали автомобіль (зареєстрований на чоловіка). Чи вплине ця покупка на право отримання підвищеної допомоги по догляду за дитиною до 3-х років?

    Відповідь: так, звісно. Вартість авто є доходом родини.

  10. Іванка:

    скажіть будь ласка я пів року отримую більшу за мінімальну допомогу до 3-х років її вираховували з моїх доходів (я працювала) чоловік безробітній на біржі не стоїть, трудової відкритої немає. на наступні пів року як вони вираховуватимуть допомогу? Сказали принести довідку про доходи мої за 13 днів(оскільки в попередній довідці їх не вказали на роботі) і копії дипломів чоловіка.Чи згідно нового закону що діятиме з 1 липня 2014р. її не нараховуватимуть. документи я маю подати на перерахунок 25 травня.

    Відповідь: Наразі інформація яку ми маємо, свідчить про те, що Вас ці зміни від 01.04.2014 не торкаються. Але якщо будуть інше розяснення, ми опублікуємо їх на сайті.

Добавить комментарий