Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Анастасія:

    Доброго дня!!!! пишу вам тому що не знаю що робити.У серпні місяці я народила третю дитину, але за кордоном(В іСПАНІЇ)У Жовтні цього року поїхала на Україну оформляти допомогу,здала усі папері.У грудні соцпрацівники повдомили моєму батькові що допомога призначина а у січні повернули папері моєму батькові і сказали що так як батько дитини іспанець допомогу може не вийти і щоби я до виповнення рочку дитини приїхала особисто.я боюся що мені не видадуть допомогу що мені робити і чи належить мені ще якась допомога так як мої двоє старших дітей від попередньог шлюбу і повністю на моєму отриманю……І ще соцпрацівники сказали моєму батькові щоби він не звиртався у вищі заклади тому що як дізнаються що я за кордоном не виплатять допомогу ….буду вам дуже вдячна за відповідь

    Відповідь: Анастасія, передусім, порадимо ознайомитися з статтею, в якій написано підстави отримання допомоги. І головною підставою є проживання на території України. Тому, нажаль, якщо ви на території країни разом з немовлям не будете проживати, УПСЗ мають право допомогу не призначати, так визначає закон.

  2. наталя:

    чи дають допомогу в соцсебесі якщо дитина часто хворіє. дитині два роки. і що для того потрібно?

    Відповідь: Про яку допомогу ви питаєте? Ознайомтесь з нашим сайтом, і всіма допомогами які описані на ньому, певно що ви знайдете відповідь на ваше питання.

  3. Лена:

    Чи можуть житилям Чорнобильської зони зменшувати виплати соц.допомоги?(у нас троє малолітніх дітей і ми обоє безробітні)

    Відповідь: Ви маєте на увазі соц.допомогу як малозабезпечина родина? Так, можуть, це не повязані між собою допомоги.

  4. Бахтыша:

    добрый вечер у меня вопрос,считается ли ребенок от первого брака если мы родители на равных правах и ребенок живет одинаково со мной и с бывшей супругой так же и обеспечение ребенка распределены на равных.сейчас у меня родился второй ребенок пособия оформляются в таких случаях как???заранее спасибо за ответ!

    Відповідь: Як на першу дитину ви отримаєте допомогу. Якщо дитина від першого шлюбу з вами не проживає, незважаючи скільки ви її бачите, і як утримуєте, тоді допомогу виплачують як на першу дитину. В цілому все це дуже прозоро і багато разів висвітлювалось в статті, ознайомтесь.

  5. to Radmila:

    За такою довідкою Вам необхідно звернутися до дипустанови України в Німеччині. Без такої довідки, Ви навіть не перетнете кордон України, оскільки дипустанова, окрім надання такої довідки ще і вписує Ваших дітей у закордонний паспорт.

  6. Наталья:

    Здравствуйте! Я временно проживю за границей, и родила здесь ребенка. Имеем мы право но получение пособия на Украине?

    Відповідь: Так, якщо повернетесь в Україну і звернетесь до УПСЗ.

  7. Зеник:

    Доброго дня! Ми отримуємо допомогу на дитину до 3-х років(по доходах), допомога оформлена на жінку, якщо я відкрию депозит в банку це якось подіє на суму допомоги?

    Відповідь: В подльшому — так, тобто коли ви прийдете поновлювати документи на підвищену допомогу, маєте зазначити розмір депозиту, і вже наступнне призначення допомоги буде з врахуванням депозиту та доходів.

  8. Уляна:

    Доброго вечора,скажіть будь-ласка за який час потрібно надати довідку про доходи з місця роботи,конкретніше наша дитина народилася 04.08.2013р.

    Відповідь: Довідку про доходи надають не залежно від дати народження дитини, а залежно від дати звернення за допомогою. От, якщо ви завтра звернетесь за допомогою, 13.11.2013 року, то маєте надати довідку про доходи з травня по жовтень 2013 року.

  9. марина:

    здраствуйте у меня двое дитей. старшей будет 3 года, а младшей год и четыре месяца и у нее рак. я как мать одиночка получаю на детей: до трех лет,неработающюю мать, за рождение второго ребенка и инвалидность.скажите мне пожалуйста могули я еще ояормить социальную помощь, по уходу за ребенком инвалидом и сколько я должна получать по инвалидности.????????????????????????????

    Відповідь: Відповіді на всі Ваші питання містить наступна стаття:http://www.i-law.kiev.ua/?p=828 , порадимо ознайомитися.

  10. Радміла:

    У нас народилась двойня в Німеччині ,хочу отримати допомогу при народженні дитини (дітей),так як я громадянка України і постійно проживаю в Україні.Чоловік громадянин Німеччини.Підскажіть, будь ласка хто має видати довідку про реєстрацію особи громадянином України (для дітей )на підставі свідоцтва про народження дітей виданих в Німеччині

    Відповідь: Державна мігаційна служба України видає такі довідки. Відповідно до статей 3 та 6 Закону України «Про громадянство України» особи, які мають правові підстави для встановлення належності до громадянства України та набуття громадянства України і звернулися до відповідного територіального органу або підрозділу ДМС із письмовою заявою про надання адміністративної послуги.

Добавить комментарий