340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Юля:

    Доброго дня. Чоловік офіційно працює а я перебуваю на обліку в центрі зайнятості 3 місяці з виплатою далі без чи можу я звернутися на малозабезпечену?

  2. Марія:

    Добрий день! Чи зможу я надалі отримувати допомогу малозабезпеченій сім’ї, якщо візьму товар у кредит? (15 платежів щомісяця ~ 3000 грн). Дякую за відповідь.

  3. Карина:

    Доброго дня , скажіть чи можу я оформити соціальну допомогу малозабезпечених сім’ї , якщо в складі сім’ї чоловік , дружина , син , ми з чоловіком не маємо ніякого майна , проживаєм на зйомній квартирі , чоловік працює , я ні , дякую зараня за відповідь .

    Відповідь: порадимо ознайомитися зі статтею

  4. Леся:

    Доброго дня. Чи маємо ми право на допомогу, якщо я знаходжусь у декретній відпустці, чоловік офіційно не працює, усім’ї троє неповнолітніх дітей.

    Відповідь: порадимо до ознайомлення статтю на сайті

  5. Світлана:

    Доброго дня, я інвалід 3 групи «загальне захворювання по зору». Мені відмовляють у безоплатному проїзду в міському транспорті. Чи законі дії перевізника? Дякую за відповідь та консультацію.
    а?

    Відповідь: ні

  6. Оксана:

    Я стою на біржі без виплат з 09.08.21 року і по цей час коли я можу подати на малозабезпеченим?

    Відповідь: скористайтесь статтею на сайті

  7. Юлія:

    Брехня! Вони не беруть останні три місяця перед поданням документів! Я працюю читорі місяця, а мені кажуть, що вибачте, але ми беремо доходи за другий і третій квартал

    Відповідь: відповідно до чинного законодавства, мають брати за 6 місяців. Як значиться в статті, порадимо ознайомитися

  8. Оксана:

    Добрий день. Я отримувала допомогу як малозабеспечена сімя маю трох діток. І потрібно в січні поновлювати документи на малозабеспечену. Але була купівля автомобіля який оформила на себе в вересні місяці. Чи відмовлят в допомозі чи можна ще оформитися?

    Відповідь: порадимо ознайомитися зі статтею та прикладом, що є в ній.

  9. Світлана:

    Доброго дня. Я багатодітна мати п’ятьох дітей, троє з яких неповнолітні 18.08.2008 р.н., 14.12.2006 р.н. та 23.08.2005 р.н. Цього місяця оновила пакет документів, але їх у мене відмовляються приймати через відсутність у двох дітей ID паспорта. Ми є противниками ID паспорта і хочемо в 16 років отримати паспорт старого зразка (у формі книжечки). Зі старшим вже зверталися до паспортного столу для отримання паспорта старого зразка, але нам відмовили, офіційної відповіді поки не дали, але дали зрозуміти, що нам доведеться через суд вирішувати це питання. Ідентифікаційний код також відмовляємося отримувати. Щоразу коли ми оновлюємо документи щоб продовжувати отримувати соціальні виплати як малозабезпечена сім’я нам відмовляють у прийомі документів і лише після багатьох звернень на гарячу лінію та департамент соцзахисту нам продовжують платити. Минулого разу я оновлювала документи у квітні цього року і була та ж війна, мені вже набридло це свавілля та беззаконня. Одного разу ми не витримали цього безаконня та поїхали до міністерства соціальної політики у пошуках справедливості. Там сказали, що до 18 років у нас повинні приймати документи по свідоцтву про народження. Я на пенсії як багатодітна мама і одна виховую дітей. Моя пенсія на даний момент є єдиним джерелом нашого існування. Допоможіть будь ласка грамотно вирішити проблему.

    Відповідь: порадимо звернутися за очною фаховою допомогою

  10. Чи можна вийздити малозабезпечених сімей закордон.на лікувань чи туризм.

    Відповідь: законодавчї заборони не має, але ви маєте розуміти що витрати на це мають бути сопоставимі з тим, що ви декларуєте. А тому у випадку не відповідності — це підстава припинення виплати

Добавить комментарий