340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. наталя:

    чи мають право органи соціального захисту вимагати повернення допомоги (навіть за 5 років) виявивши факт перетину кордону одно із членів сім’ї

    Відповідь: так, це ймовірно

  2. а якщо сожытель працюэ неофициально

    Відповідь: тоді допомога як малозабезпечина призначена не буде, а субсидія після 01 травня можлива

  3. скажите пожалуста я одинока мама багато дитной родини з 5 дитей з сожитилем обших дитей нема треба доходи сожитиля на оформленя мало забеспечиной

    Відповідь: так, треба

  4. скажить бутласка сожитиля доходи треба додавати

    Відповідь: так

  5. Виктория:

    Здравствуйте!! Скажите пожалуйста, при расчете дохода за последние 6 мес. берутся деньги которые я получала как помощь на малообеспеченую семью ( эти деньги входят в доход? их тоже считают?)Спасибо!!

    Відповідь: ні, не рахується та допомога, заради якої робиться розрахунок

  6. Мар'яна:

    Доброго дня підскажіть будь ласка я мама одиночка проживаю з 8-міс. донькою у батьків але вони нам не допомагають живемо за 860гр соц. допомога і 300грн мати одиночка. Скажіть будь ласка, чи можемо ми розраховувати на допомогу мало забеспечена сімя?

    Відповідь: вам необхідно розраховувати за прикладом, що в статті на сайті, скористайтесь

  7. Галина:

    Я мама восьмимісячної дитини і зараз знаходжусь у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років, чоловік отримав другу групу інвалідності. Ми маємо право на отримання допомоги і в якому розмірі???

    Відповідь: необхідно робити розрахунок, ви можете це зробити самостійно за прикладом, що в статті на сайті

  8. Олена:

    Я-мама-троьх-дітей.Зараз-знаходжусь-у-відпустці-по-догляду-за-дитиною-до-3-х—років.Чоловік-стоїть-на-обліку-в-центрі-зайнятості.Зібрала-та-подала-документи-для-оформлення-допомоги-малозабезпеченим.нашу-справу-розглядали-на-комісії-райдержадміністрації-так-як-у-чоловіка-є-земельний-пай.комісія-нам-відмовила-мотивуючи-це-тим-що-в-листопаді-2014-чоловік-відмовився-від-профнавчання,а-цей-факт-являється-порушенням-законодавства-про-зайнятість—-підскажіть-будь-ласка-як-бути-в-такій-ситуації?

    Відповідь: нажаль, ніяк, відва є правомірною та законною. Але право звернутися в суд, якщо ви вважаєте, що є підстави, у вас є.

  9. Я мама 10-ти дітей,троє старших-19,20,та 21рік,не працюють-навчаються на заочній формі навчання-чоловік отримує мінімальну зарплату,я є інвалідом 2-ї групи з/з.Маю посвідчення матері героїні,отримую пенсію-1428гривень,земля-0,55га для особистого сел.госп.За якими критеріями мені повинні нараховувати соц.допомогу і скільки?

    Відповідь: критерії та приклад розрахунку в статті на сайті, скористайтесь

  10. Вита:

    в мене дитині 3 роки я подала документи з лікарні ми часто хворіємо й не можемо ходити до дитсадка мені виплачують 320 гривень чоловікова зарплата мінімальна.Чи правельно мені виплачують кошти?

    Відповідь: ви можете розрахувати за прикладом, що в статті та перевірити правильність розрахунку

Добавить комментарий