340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Тетяна:

    Добридень,пыдкажыть будь ласка,чи мае право на допомогу родина в якый батько ЧП, а мати працюэ в ЧП та отримуе минимальну платню, в родини троэ дитей дошкильного вику?

    Відповідь: так, зверніться в УСЗ

  2. Тетяна:

    Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, якщо я є власником 1/2 квартири та 1/1 квартири, загальною площею до 52,5 кв.м., проживаю та зареєстрована з дитиною, має право УПСЗН відмовити мені в нарахування допомоги як малозабезпеченій сім*ї на підставі того, що я є власником двух квартир? Дякую.

    Відповідь: у вас же спільна сумісна власність? Не виділена частка? не мають по спільній сумісній власності.

  3. Галина:

    Доброго дня ! Будь-ласка, підкажіть ,якщо одинокій матері 4-ох дітей віком до 18 років відмовили в соц.допомозі мотивуючи це тим ,що мати не працює,чи законно це? Та чи повинні вони підтвердити відмову письмовим повідомленням ! Буду вдячна за відповідь.

    Відповідь: незаконно, і так вони мали дати письмову відмову

  4. Ліля:

    Підскажіть будь-ласка, якщо від мого імені здійснився переказ на картку в сумі 24 тис. грн, але про це не вказано в декларації, мені можуть відмовити у наданні допомоги як малозабезпеченій?

    Відповідь: якщо УСЗ дізнається і ця сума не буде ніяк вписуватися у ваші дані доходів /витрат, тоді це буде підставою для відмови в допомозі.

  5. Оля:

    Доброго дня!Менi дуже потрiбна Ваша допомога!!Допоможiть будьласка,Я перебуваю на облiку в центрi зайнятостi i хотiла подати документи ,щоб отриматидопомогу малозабезпечення, я надала всi дкументи (склад сiмi,про доходи),але менi вiдмовили поскiльки я мала порушення на бiржi порушення,пропустила вiдвiдування без поважно iпречини!соц.працiвники мають право менi вiдмовити чи нi.?Дякую

    Відповідь: так, це законна причина відмова. Інформація є в статті на сайті, зверніться по допомогу через 6 місяців.

  6. катя:

    добрий день підскажіть будласка чи можуть відмовити багато дітній сімї в мало забезпечиних?у нас трое дітей 14,4,та9 місяців,я отримую на третю дитину 860гр,а чоловік працюе не офіційно?

    Відповідь: на ваші питання відповідь є в статті на сайті

  7. Тетяна:

    Добрий вечір. Скажіть будь ласка, чи можу я отримувати допомогу як малозабезпечена сім’я. У мене двоє діток: старшому хлопчику 2,1 роки і молодшому 5 місяців. Я живу сама, з чоловіком розлучена. Подала документи на допомогу малозабезпеченим сім’ям, а мені відмовили в ній. Працювала в школі вчителем англ.мови, а зараз в декретній відпустці.

    Відповідь: на сайті є розширена стаття, знайомтесь

  8. Тетяна:

    Добрий день, скажіть будь ласка чи можу я розраховувати на соціальну дропомогу як малозабезпечена сім’я, якщо моя сім’я складається з чотирьох осіб я (знаходжуся у відпустці по догляду за дитиною до 3-х роів і отримую допомогу у розмірі 1075 грн.), чоловік (з 27.05.2016 року не працює, а з 18.08.2016 року знаходиться на обліку у центрі зайнятості і отримує виплату у розмірі 900 грн.) двоє дітей 4,2 роки і 2,9 роки
    Якщо так, то скажіть будь ласка яку довідку звідки і за який період потрібно надати для чоловіка

    Відповідь: приклад розрахунку права на допомогу є в статті на сайті

  9. Таня:

    добрий день!Скажіть будь ласка чи можу я притендувати на соціальну допомогу як малозабезпечена сім»я,якщо у мене сім»я складається з 4-ох осіб,я,чоловік і 2-є дітей 4,2р і 2,9р.Отримую допомогу по догляду за дитиною до 3-ох років в розмірі 1075грн.Чоловік з 27 травня 2016р непрацює,а з 18.08.16р стоїть на обліку в центрі зайнятості?

    Відповідь: приклад розрахунку права на допомогу є в статті на сайті

  10. Доброго дня, скажіть будь ласка, чи можу я отримати допомогу малозабезпеченим сім’ям якщо мій чоловік виїхав за кордон на ПМЖ у мене троє малолітніх дітей 7, 4 і 2 роки.Я працюю на державній роботі.

    Відповідь: для відповіді вам необхідно скористатися прикладом розрахунку, що є в статті

Добавить комментарий