340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Ирина:

    Добрий день!Підскажіть будьласка, чому не прийшла малозабезпечина за жовтень, я подавала довідку про доходи з місця роботи за листопад-2016-квітень 2017 року включно.

    Відповідь: це може знати лише ваше УСЗ

  2. Тетяна:

    Доброго дня скажіть будь ласка з народженя першої дитини з якого віку дитини можна подавати документи на допомогу малозабезпеченої сім’ї?

    Відповідь: закон по віку не обмежує. Ознайомтесь зі статтею

  3. ТАНЯ:

    ДОБРОГО ДНЯ,СКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ЧИ МОЖУ Я ОФОРМИТИ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕННУ ДОПОМОГУ ЯКЩО Я НАВЧАЮСЬ У ВИЩЕ-ПРОФЕСІЙНОМУ УЧИЛИЩІ НА ДЕННІЙ ФОРМІ,МАЮ СТИПЕНДІЮ У РОЗМІРІ 350 ГРН,ЧОЛОВІК ОФІЦІЙНО НЕПРАЦЮЄ,МАЄМ НА ВИХОВАННІ 2 ДІТЕЙ 4 ТА 6 РОКІВ.

    Відповідь: порахувати ваше право на допомогу ви можете за прикладом, що в статті

  4. наталия:

    чи мо жуть видказати у малозабеспечиний допомози якшо батько не платить елементи

    Відповідь: якщо ви не звертались за державною допомогою на час невиплати аліментів, тоді можуть відмовити

  5. Тетяна:

    Добрий день! Для одерження статусу малозабезпеченої багатодітної сім’ї має значення де працюють батьки: на частному підприємстві чи державному?

    Відповідь: не має

  6. angelina:

    Здравствуйте.моя семья это я и двое детей восьми и шести лет.я в браке но с мужем не проживаю более двух лет.прописаны мы на одной жилплощади.алименты он не выплачивает.по прописке не появляется.могу ли я подать на молозабеспечену,если составить акт о непроживании мужа?

    Відповідь: акт, а також довідка від виконавчої про невиплату аліментів — будуть підставою для звернення за допомогою

  7. Світлана:

    скажіть будь-ласка наша сімя складалася з 5 осіб. Я чоловік і 3 дітей 8,11,та 18р. Тепер дочка 18р вийшла заміж і нас залишилося 4 особи . Чоловік інв.3гр. працевлаштовани оф. я не працюю і в ЦЗ не перебуваю наш дохід 1420+3200=4620 і це все .Чи можемо ми отримати ДСД бо раніше була відмова з тих причин що я не працюю і ЦЗ неперебуаю , але ж у законі є такий пункт що, якщо в сімї є інвалід то допомога призначається.Чи правомірною була відмова нам протягом року?

    Відповідь: без огляду предметно самої відмови, відповісти важко.

  8. марина:

    добрий день. у меня такой вопрос муж инвалид 3гр. я в дикреть ребёнку майже 2года. муж официально неработает получает соцпомощ. получуца у нас малобесченость. ищо с той сумы выплачевает алименты половину 625гр.

    Відповідь: на сайті є розгорнуті статті по допомогам, знайомтесь

  9. марина:

    добрий день. у меня такой вопрос муж инвалид 3гр. я в дикреть ребёнку майже 2года. муж официально неработает получает соцпомощ. получуца у нас малобесченость. ищо с той сумы выплачевает алименты половину 625гр.

    Відповідь: на сайті є розгорнуті статті по допомогам, знайомтесь

  10. Наталия:

    Здравствуйте подскажите когда можно подать на помощь малообеспеченной ,оформила месяц назад подогляду за пенсионером 80лет ?спасибо.

    Відповідь: на час звернення за допомогою та за три місяці до цього ви маєте або працювати або перебувати по догляду, або за пристарілим.

Добавить комментарий