340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Наталія:

    Який прожитковий мінімум матері яка доглядає за дитиною до трьох років береться для розрахунку допомоги малозабеп.ЧИ вважається вона особою що втратила працездатність.чи всеж таки вона працездатна.

    Відповідь: вона є працездатною

  2. Таня:

    Доброго дня якщо у чоловіка пенсія 1400 грн і у мене 1400 грн. Дитині 9 років вийде соціальна

    Відповідь: в цій допомозі немає поняття -повинні отримувати. Знайомтесь зі статтею

  3. Наталія:

    Доброго дня.Моя дочка поступила на бюджет але стипендія не виходить хіба що соціальна так як ми малозабезпечена сімя.Чи цю стипендію будуть вираховувати мені з малозабезпеченої чи ні якщо так то скільки бо незнаю чи буде смисл робити ту стипендію.

    Відповідь: так, буде враховуватись. Пояснення та приклад розрахунку є в статті на сайті, ознайомтесь

  4. скажіть буть ласка яка соціальна допомога вийде унас умене 6дітей 1дитина до 6років 5 до 18 років я працюю офіційно зарплата2800 і отримую допомогу на дитину 1420 чоловік подогляду зо бабусею 80р і має пай дохід якого становить в місяць190 грн

    Відповідь: залежить від сукупного доходу, на сайті є приклад та розяснення

  5. Таня:

    Скажіть будь-ласка,як скоро я маю право оформити соціальну допомогу якщо я в дикреті,а чоловік лише став на роботу зі ставкою 0.25%??

    Відповідь: розрахувати ваше право на допомогу ви можете за прикладом, що в статті

  6. Олег:

    Я инвалид 1 групы с 2011год.,жена ухаживает за мной и оформлена как её работа.,есть дочь 6 лет.и проживаем вмести с моей мамой-пенсионерка. Мы можем считаться как мало обеспечинная семья.Олег

    Відповідь: право на цю допомогу залежить від сукупного показника доходу, в дохід входях всі допомоги що ви отримуєте. Зверніться в УСЗ за можливим розрахунком права на допомогу

  7. наталя:

    чи маю я право на отримання допомоги якщо стою на обліку в службі зайнятості і отримую мінімальні виплати маю 2 дітей 11 та 12 років але офіційно одружена. чоловік вже 3 роки з нами не проживає і не виплачує аліментів.це можуть підтвердити і сусіди.

    Відповідь: невиплату аліментів має право підтверджувати виключно виконавча служба. З цієї причини у вас і може бути відмова. Зверніться до умов статті

  8. Положено ли мне допомога нас шестеро я муж ичотыре детей 14р. 13р . 10р. 1р.и бабушка мае
    87р.одын ребёнок инвалид дитынства. На нас записани машини три одна на мене дви на мужа но вони не наши ище из 2008 р.2009р.и2014р мы иг продалы по доверености..

    Відповідь: знайомтесь зі статтею на сайті

  9. Положено ли мне допомога нас шестеро я муж ичотыре детей 14р. 13р . 10р. 1р.и бабушка мае
    87р.одын ребёнок инвалид дитынства. На нас записани машини три дна на мене дви на мужа но вонв не наши ище из 2008 р.2009р.и2014р мы иг продалы по доверености..

    Відповідь: знайомтесь зі статтею на сайті

  10. Аліна:

    Скажіть будьласка чи може наша сім’я отримати ДСД якщо мама непрацює і ЦЗ не перебува тато інв.3гр. І працює оф. маємо 2 діток шкільного віку.Запитую бо в законі прочитала що якщо в складі сімї є інвалід то допомога призначається.

    Відповідь: без обліку в ЦЗ допомога не призначається, детальна інформація є в статті

Добавить комментарий