thank-you-clothesline-752x483Що було нами зроблено за цей рік:

— На сайті з’явилось півсотня статей на тематику захисту соціально-економічних прав, які прочитали тисячі людей відвідувачів сайту .  В першу чергу це статті, які присвячені соціальному захисту тих людей  на яких вплинули війна та окупація певних територій України. Це і військовослужбовці, це і переселенці , це і ті, хто постраждав від військових дій. Також продовжували інформувати про основні зміни законодавства, яке стосувалося субсидій, різноманітних допомог для матерів та малозабезпечених.

— За цей час була надана відповідь на більше ніж 8100 питань  на правову тематику, які за цей рік були поставлені відвідувачами сайту, а це не багато не мало в середньому 155 питань на тиждень . Найчастіше так буває, що отримати відповідь на свою конкретну ситуацію є для людини важливіше ніж прочитати сотні сторінок інформації на цю тему.

Скільки людей заходили на сайт за цей рік:

— Наш сайт відвідало  1 239 209 користувачів , а це в середньому 5000 людей в день.  Цього року також був побитий денний рекорд заходів на сайт – тепер він складає 10204 людини на день.

— Важливо сказати, що середня тривалість сеансу на сайті складає  майже дві хвилини (1.48), що зокрема говорить про те, що люди не поверхнево знайомляться з змістом сайту.

— Більше третини (31,5%)  людей повертаються на сайт знову та знову, що також є ознакою того, що інформація, яка є на ньому допомагає людям.

— Cайт стабільно входить  в  першу десятку у рубриці «Закони» в рейтингу Bigmir http://top.bigmir.net/show/law/

Ці цифри говорять нам, що діяльність цього ресурсу є корисною і часом таки приносить користь  🙂 і ми не даремно в цьому році працювали над нашим сайтом.

Нагадаю, що сайт працює для вас, своїх відвідувачів, а не на державу, юридичну фірму чи будь-яку іншу організацію. Сайт працює виключно завдяки волонтерській ініціативі, тих людей, які створили цей ресурс та на кошти, які ми отримуємо від Вас, щоб забезпечити технічну можливість роботи сайту.

Тому  за ці результати  дякуємо усім, хто фінансово допоміг сайту у листопаді 2014 року, завдяки вам  ми забезпечили технічну можливість існування сайту на 2015 рік.

В цьому листопаді також сподіваємося, що знайдуться небайдужі люди, які підтримають сайт на 2016 рік.

Представник ініціативи

Максим Щербатюк (Української Гельсінської спілки з прав людини )

————————————————

Ви можете підтримати сайт пожертвами на картковий рахунок  (у грн.): Найменування банку: Приватбанк.  Номер карткового рахунку:  5168-7556-0603-6354

 

1 комментарий on Подяка усім, хто підтримав сайт «Варто знати» у 2015 році

  1. Катя:

    Сайт очень полезный,спасибо!!!!

Добавить комментарий