Шукаєте інформацію як отримати пенсію, допомогу, пільги? Зіштовхнулися з порушенням ваших прав роботодавцем? Не знаєте як діяти коли держава не виконує свої зобов’язання? Цей сайт створений спеціально для того, аби вам допомогти.

Цей ресурс — ваш путівник у сфері соціально-економічних прав, він надає актуальні поради та роз’яснення зрозумілою для вас мовою. Більше того, тут ви маєте можливість отримати відповідь на ваше конкретне запитання.

Тільки з початку цього року більш ніж півтори тисячі людей отримали консультацію від юриста сайту.

Сайт є волонтерською ініціативою Української Гельсінської спілки з прав людини та існує виключно завдяки пожертвам користувачів.

Фактично сайт працює для вас, своїх відвідувачів, а не на державу, юридичну фірму чи будь-яку іншу організацію. І буде існувати до того часу поки він для вас буде потрібний.

Сайт працює виключно на кошти, які ми отримуємо від Вас. Так, дякуючи усім, хто фінансово допоміг сайту у листопаді 2013 року, ми забезпечили технічну можливість існування сайту на 2014 рік і сподіваємося, що цей ресурс буде корисним для Вас.

Дякуємо за розуміння та підтримку!

Представник ініціативи

Юрист Української Гельсінської спілки з прав людини Максим Щербатюк

———————

Ви можете підтримати сайт пожертвами на картковий рахунок  (у грн.): Найменування банку: Приватбанк.  Номер карткового рахунку:  4149-4377-0292-0610

Найбільш простий спосіб зробити це через термінали самообслуговування. Вони є всюди і достатньо просто зробити поповнення по номеру картки.    Зрозуміло що можна використати будь-які інші можливі способи (приват24, переведення з іншого банку або безпосередньо в касі будь-якого банку тощо.

56 комментариев on Сайт «ВАРТО ЗНАТИ»

  1. Тетяна:

    Добрий день.Підскажіть будь ласка чи можна зараз продати земельну ділянку в Закарпатській області,ділянка для ведення особистого селянського господарства?

  2. Наталія:

    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, яка зарплата асистента вчителя зараз? І чи є якісь надбавки, і за що саме?

  3. Таня:

    Доброго дня.Підскажіть будь ласка,чи можно отримати пільги на електроопалення,якщо будинок газифікований але газом не користуємося по причині(поломка газового котла).Дякую,Станом на 31.12.2020р.пільга була,як для багатодітної сім ї,зараз ми вже не є багатодітна сім я.

  4. Марія:

    Доброго дня!Мене звати Марія .Я мама 2 дітей(син 7 років і донька 5 років),розлученна.Працюю офіційно(5000 грн отримую на руки офіційно) і подавала на аліменти.Суд призначив 2800 грн в місяць,але виплати не регулярні з запізненнями і задолжністю.Проживаю з батьками(батько-працює будівельником не офіційно,мама-домогосподарка).Чи можлива мені як допомога малозабезпеченій сімї?Я подаватиму вперше.

    Відповідь: скористайтесь статтею та прикладом розрахунку в ній

  5. михайло:

    за невиконнання рішення суду судовим виконавцем накладено штраф направлено повідомленя в поліцію та виконавчий лист повернено до суду. як дальше відбувається виконання рішення суду

    Відповідь: у порядку визначеному законом, і значиться в статті

  6. Вікторія:

    Доброго дня ! Скажіть, будь ласка, моя мама оформлена по догляду за батьками яким за 80 років . А зараз з 1 липня нова допомога одиноким по догляду кому за 80. Це дві різні допомоги ?

    Відповідь: з вашого опису не зрозуміло

Добавить комментарий