У зв’язку із прийняттям ЗУ «Про державний бюджет України на 2014 рік», а також іншого законодавства вніс необхідні зміни у статті щодо порядку призначення і розмірів різноманітних допомог. Користуйтесь:

— допомога малозабпзеченим сімям

— допомога на поховання

— допомога по безробіттю

 

 

Tags: ,

1 комментарий on Соціальні допомоги 2014

  1. Добрий день!Мене цікавить таке питання по пільгам (субсидія). Мої батьки оформили призначення субсидії на тверде паливо на мою бабусю і кошти вже перераховані до Ощадбанку. Як вони можуть отримати їх не оформляючи довіреність (бабуся вже дуже старенька і до банку зявитися не зможе), оскільки сама довіреність завірена нотаріусом коштує більше половини субсидії.

    Відповідь: В даному випадку мова йде про представництво, чинне законодавство передбачає, що у фізичних осіб воно можливе лише у випадку належно засвідченої довіреності. Відповідно представляти інтереси Вашої бабусі можливо лише за нотаріально оформленою довіреністю. Можемо порадити написати до керівника Ощадбанку лист з поясненням всіх обставин Вашої родини, лише за власним бажанням вони можуть надіслати, наприклад, співробітника до Вас додому для підписання документів на видачу банківської картки, на яку будуть зараховані кошти. Але це лише сподіватися на порозуміння з боку керівництва банку, тому що законодавчо це не встановлено.

Добавить комментарий