dopomoga1

Tags: ,

42 комментария on Як отримати допомогу при народженні дитини

  1. Надя:

    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка! я студентка заочної форми навчання ВНЗ, перебуваю на 29 тижні вагітності, з вересня місяця буду рахуватися щей студенткою ПТУ. Цікавлять такі питання: стаючи на декретне я буду змушена обрати степенція чи декретні, в обох випадках, що саме вимагається від мене ? І цікавить ще питання чи можливо отримувати стипендію та дитячі одночасно?

    Відповідь: вся інформація по вашому питанню міститься в статті на сайті

  2. Лілія:

    Добрий вечір,скажіть будь-ласка в який термін після народження дитини потрібно оформити допомогу при народженні дитини?

    Відповідь: до 12 місяців з дати народження

  3. Лілія:

    Доброго дня!дитина народилась в Італіі має завірене в кансульстві свідоцтво про народження, де вказана матір але не має батька. для призначення одноразової допомоги при народженні дитини вимагають ще якийсь акт громадянського стану від італійських властей.де його взяти якщо мати в Україні. І ще: якщо мати повернеться в Італію чи припинять виплату допомоги?

    Відповідь: при поверненні припинять. Італійські органи такий акт, як у вас запрошують видають. Оскільки саме вони проводили реєстрацію народження дитини, тому саме вони і можуть надати таку довідку/акт.

  4. Сергій:

    Якщо дитина прожила лише кілька днів, на який тип допомоги можна розраховувати?

    Відповідь: на допомогу при народженні на першу виплату

  5. Віта:

    Скажіть будь ласка як переоформити гроші на дитину які я отримую через почту на карточку банка?

    Відповідь: звернутись до УПСЗ, написати письмову заяву, надати реквізити банку

  6. Наталія:

    Добрий день скільки мені оплачуватимуть грошей по догляду за дитиною? Я ніде не працювала.Це перша дитина…..

    Відповідь: допомоги по догляду немає, є допомога при народженні, в неї один розмір для всіх. Прочитайте відповідну статтю на сайті

  7. Наталія:

    Добрий скільки мені дадуть грошей по догляду за дитиною? Я ніде не працювала,чоловік працює зарплата 4000 це перша дитина….

    Відповідь: допомоги по догляду немає, є допомога при народженні, в неї один розмір для всіх. Прочитайте відповідну статтю на сайті

  8. Наталія:

    Скажіть будь-ласка скільки мені будуть оплачувати грошей по догляду за дитиною? Я ніде не працювала,чоловік працює зарплата 4000 це перша дитина….

    Відповідь: допомоги по догляду немає, є допомога при народженні, в неї один розмір для всіх. Прочитайте відповідну статтю на сайті

  9. Anna:

    Persha dopomoga pri narodjenni

    Відповідь: так, на сайті є стаття на тему цієї допомоги, ознайомтесь

  10. Жуленёва Ольга:

    Добрый день! Подскажите пожалуйста, ребёнок родился в Киеве , мама прописана в Черкасах , может ли мама оформить помощь при рождении ребёнка в Киеве. Какие документы для этого нужны? Может ли бабущка подать документы на оформление помощи в Черкасах?

    Відповідь: може, і навіть потрібно. Перелік документів не змінюється, він викладен в статті на сайті. Ніхто окрім вас чи чоловіка не може звернутися за допомогою.

Добавить комментарий