Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Наталія:

    Доброго дня! Скажіть будь-ласка, яка є допомога на дитину після трьох років, якщо у нас у сімї один працюючий на державній роботі, до цього я отримувала на дитину копійчану допомогу 130 гривень протягом трьох років.Невже зарплата чоловіка у розмірі 2400гривень вистачає на нас трьох для того, щоб прогодувати нас трьох?Це смішно і водночас плачевно? Підскажіть як отримати більшу допомогу на дитину, і чи можливо!

    Відповідь: Після трьох років дитини державних допомог на дітей немає. Існує допомога на родину, як малозабезпечина, у нас є стаття на цю тему на сайті, можете ознайомитися. Але для її отримання, ви маєте або вже працювати, або ж стати на облік в ЦЗ, або ж оформитись по догляду за дитиною до 6-ти років.

  2. при каких условиях мужа заставят платить алименты?не платит 5 лет.50% присудили на 3 детей.

    Відповідь: Алімени визначає Суд, виключно. Тому за яких обставин та на що спирається суд, ми відповісти не можемо.

  3. в каком случае социальную выплату могут снять по долгу

    Відповідь: За яким боргом? Уточніть будь-ласка.

  4. Аліса:

    Доброго дня. Я — громадянка україни. Зараз вагітна, влітку народжуватиму. Проживаю в Іспанії. Народжуватиму теж в Іспанії.На Україну приїжджаю у відпустку раз у рік.Чи маю я право на допомогу по народженню дитини вдома — на Україні? Що для цього потрібно?

    Відповідь: Лише за умови постійного проживання на території України з дитиною.

  5. Маргарита:

    Добрий день!!!Працюю в установі виконання покарань, офіцер, маю 3 категорію Чорнобильського посвідчення.
    В якому обсязі маю отримати допомогу по вагітності та пологах, коли моя зарплата складає 2100,і якими Законами та нормативно-правовими актами маю керуватись у разі якщо мені відмовлять у даній допомозі?
    Також є застрахованою, чи якусь допомогу повинна страхова компанія виплачувати коли жінка йде у відпустку по вагітності та пологах? Підкажіть будь-ласка,заздалегідь дякую Вам!!!

    Відповідь: В допомозі по вагітності та пологам Вам ніхто не відмовить. Ви на неї маєте право, і у нас в статті написано перелік документів, та приклад розрахунку цієї допомоги, і навіть є нормативно-правові акти після статті, всі, які регулюють дане питання.
    Щодо страхування, то тут необхідно ознайомитися з вашим договором, оскільки лише з умов його можливо обити оцінку та висновок.

  6. Oksana:

    Про яку саме статтю ідеться?? Напишіть ,будь-ласка ,посилання на статтю.Спасибі.

    Відповідь: На сайті є вверху функція пошуку, вводите допомогу яка вас цікавить і вона вам здійснює пошук.

  7. Oksana:

    Доброго дня.Ми з чоловіком Українці,але вже 5 років постійно проживаємо в Іспанії. У квітні у нас народиться дитина тут, в Іспанії. Скажіть, будь-ласка,як взяти на Україні допомогу при народженні дитини і які документи потрібні з Іспанії та з України.Чи потрібно мені персонально їхати в Україну до родів?? Спасибі.

    Відповідь: Всі відповіді на ваші питання дуже детально описані в статті на сайті. Ознайомтесь, будь-ласка.

  8. Світлана:

    Доброго дня . Я вагітна другою дитиною ! Хочу отримати допомогу різних видів від держави (при народженні , по вагітності і пологахпо догляду за дитиною до трьох років і як малозабезпечена сімя ! ) ! Я дуже уважно вислухала ваше відео і нажаль у мене ще залишилися до вас запитання . Які мені потрібно документи подавати на всі ці допомоги якщо я є приватним підприємець (як фізична особа )??? ЗАЗДАЛЕГІДЬ ВДЯЧНА !

    Відповідь: Окрім відео на сайті ще є статті про види допомог, про всі, що ви назвали, ви можете скористатися їми, там викладені всі перелічені документи, в тому числі і для ФОП.

  9. Оксана:

    перша дитина померла в віці 7-м місяців в 1997 році, друга дитина виховується 1998 року народження. На даний час мати вагітна-на який розмір допомоги розраховувати? Які документи необхідно подати,якщо перша дитина померла.

    Відповідь: Як на третю дитину. Визначаючи розмір допомоги, беруть до уваги кількість новонароджених і усиновлених дітей ( у тому числі вже померлих), які знаходились до народження дитини на утриманні особи, якій призначається допомоги, її чоловіка (дружини). Свідоцтво про смертю на першу дитину. В іншому перелік документів загальний та визначен на сайті.

  10. Добрий день,чи можити ви дати пораду що до аліментів. Я розлучилася з чоловіком у 2008році і суд назначив сплату аліментів у розмірі 30% від прожиткового мінімуму,і колишній чоловік сплачуе мені туж саму суму на протязі вже 6 років,скажіть чи сума аліментів повина збільшувтись так як збільшуеться прожитковий мінімум,чи мае залишатися незміную. Дякую.

    Відповідь: Звісно має змінюватись, адже прожитковий мінімум змінюється згідно затвердженого бюджету ВРУ на відповідний рік.

Добавить комментарий