Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Наталя:

    Доброго дня.Скажить,будьте ласкави,батько не працюэ ,мама на пенсии,в дитини пидтверджений диагноз (епилепсия).Чи маэмо право взяти довидку через ЛКК,що дитина потребуэ догляду батька?

    Відповідь: так

  2. мене звати марія я сама виховую трьох дітей віком від 8р 13р 17р аліментів не отримую отримую допомогу як малозабезпечена сімя перебуваю на обліку в центрі зайнятості тепер знову буду поновляти якщо я відмовилась від громадських робіт з за сімейними обставинами то чи мають право не надати мені через це допомоги

    Відповідь: так, це передбачене законом

  3. Марина:

    Доброго дня…поясніть чи можу я оформити чоловіка по догляду за дитиною до досягнення нею трьохрічного віку якщо сама виходжу до роботи на 0,80 ставки..і чи ми зможемо отримувати допомогу як малозабезпечена родина якщо в нас пятеро дітей….

    Відповідь: допомога по догляду за дитиною скасована з 2014 року, про це та інші особливості по цим допомогам розяснено не в одній статті на сайті.

  4. Андриана:

    Чи можу я отримувати допомогу як малозабезпечена сімя, коли чоловік працює не офіційно, зорплата 1500. маємо двох діток 6 років і 1.8 я знаходжусь в декреті!

    Відповідь: ні, бо поняття прцювати не офіційно закон не містить.

  5. тетяна:

    то чи належить моїй дитині напів сироті державна допомога?

    Відповідь: як зазначено в статті, в залежності від сукупних доходів, прочитайте статтю

  6. тетяна:

    350 тому що в покійного чоловіка незнайшли трудової книжки,тому така пенція,ще й ту недали

    ВІдповідь: це не пенсія, це допомога одинокої

  7. тетяна:

    маю 2 дітей 5 та 1,7 років,5річний напів сирота чому в січні не прийшли йому 350гривень пенції? на меншу дитину отримала 1075.

    Відповідь: можливо ці 350-це допомога як одинока, тоді вони не прийшли, тому що зупинена виплата. Якщо це інші виплати- то зясуйте письмово в УПСЗ

  8. Оля:

    доброго дня, скажіть чи маю я право на державну допомогу і субсидію я мама двох дітей: 11років від першого шлюбу без аліментів 5 років,довідку про несплату також не надають хоча кожних 3 місяці я письмово зверталася у Голосіївську ВС в м.Києві і навіть в Мін.Юстиції, другій дитині 2р.Чоловік іноземець рік тому поїхав і не забезпечує взагалі.

    Відповідь: прочитайте статті на сайті та зверніться в УПСЗ

  9. Оля:

    Доброго дня! Я багатодітна мама, чи маємо ми право на позачергове зарахування у садочок? І згідно якого закону?

    Відповідь: перелік пільг для багатодітних є в статті на сайті, і нормативно-правова база надання цих пільг, ознайомтесь

  10. Оксана:

    Добрий день! Скажіть будь-ласка, я проживаю з чоловіком у громадянському шлюбі та з 9 річною дитиною.Чоловік отримує пенсію у розмірі 1700 грн. Чи маємо ми право на отримання малозабеспеченності. Чоловік отримує воєнну пенсію. Дякую!

    Відповідь: розмір ви можете розрахувати самостійно за прикладом, що в статті на сайті

Добавить комментарий