Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Оленка:

    Доброго вечора.Я на даний час проживаю за границею і тут родила. Чи можу я на Україні получити якусь допомогу на дитину

    Відповідь: за умови постійного проживання на території країни на весь час призначення

  2. Міра:

    Привіт, скажіть будь ласка , якщо троє дітей , і найменшенька 1,5 років хворіє то які є грошові виплати з місця роботи? коли старшій дитині нема 5 років.

    Відповідь: інформація про всі виплати в державі — зазначена в статтях

  3. Віталій:

    Добрий день,хто може допомогти мені на лікування молодшого брата внього проблеми зі слухом потрібно йому 4 000$ на слуховий апарат! В нього операція цієї неділі і я не знаю де звернутись.Якщо можете допоможуть хоть чимось

    Відповідь: зверніться за очною фаховою допомогою

  4. алла:

    Скажіть будь-ласка наша сімя чоловік я та 3 дітей всі учні при зверненні на ДСД була відмова бо наш дохід лише пенсія чоловіка 1400грн по інвалідності я не працюю і ЦЗ не перебуваю в поясненні що наша сімя не шука інших джерел для існування. Через 3 місяці подала повторно наш дохід добавився чоловік оф.працевлаштований зп 3200грн. але знову відмова причина відмови вже в мені що я непрацюю і ЦЗ неперебуваю , чи можливо таке що для відмови постійно знаходять якусь причину.Зараз я отримала в спадок частку паю 1.21га який здала в оренду чи можна мені знову подати документи на ДСД як я розумію це ж дохід в мене чи знову буде відмова по якійсь причині? Дякую за розяснення!!!

    Відповідь: радимо прочитати статтю на сайті та звернутися за очною фаховою допомогою, оскільки заочна допомогу у вашому питанні не можлива.

  5. алла:

    Як мені отримати ДСД якщо я непрацюю в ЦЗ не перебуваю маю 3 дітей від 8до 18 років чол інв.3гр. працевлаштований офіційно,відмова з приводу що я не працюю і ЦЗ не перебуваю.маю астку паю 1.21га.

    Відповідь: ознайомтесь з статтею на сайті

  6. Надя:

    Добрий вечір!У труд.книжці була перерва між роботою і біржою(4 місяціЇ).УСЗ вимагають довідки про те,що я не є ПП(коштує 87грн.з пенею) та довідку,що не отримую пенсії.Чи правомірні дії спеціаліста СЗ.

    Відповідь: правомірні, як і те, що таку довідку можна отримати безкоштовно.

  7. Ольга:

    Яку допомогу я можу отримувати якщо я розлучена,маю 4 дітей,проживаю з чоловіком але він зовсім їх не забезпечує і ніде не працює?

    Відповідь: ознайомтесь з відповідною інформацією в статті

  8. наталья:

    Добрий день!Отримувала допомогу малозабезпеченность та мать-одинока.Була оформлена по догляду за 80 річною.20 грудня бабуся померла .21 грудня я стала на биржу. Не буде перерва для отримання подальшої допомоги?

    Відповідь: не має бути, повідомте УСЗ

  9. алена:

    Соціальна служба відмовила в прийнятті документів на отримання допомоги малозабезпеченій родині мотивуючи тим що перерва в документах . Так 30 вересня 2016 року( п’ятниця робочий день) я звільнилася з роботи про що е запис у трудовій книжці, а в понеділок 3 жовтня звернулася в центр зайнятості для набуття статусу безробітного. Тобто 2 дня перерви — це порушення . Але ж були вихідні дні і відповідно служба зайнятості теж не працювала! Чи правомірні дії спеціаліста соціальної служби.

    Відповідь: ні, ви вправі їх оскаржувати

  10. леся:

    Добрий вечір скажіть яку допомогу я маю получати як шо я на одого сина 6 років одинока мама і я на нього нічого не получаю бо я вийшла заміж і маю другу доньку 4 роки чоловіком він не всиновлений Чому я на нього не получаю допомогу одинокой мами

    Відповідь: ознайомтесь з статтями на сайті, зверніться в УСЗ за консультацією чи очною фаховою допомогою

Добавить комментарий