Tags: ,

48 комментариев on ЯК ОФОРМИТИ ТА ОТРИМАТИ СПАДОК. ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Катерина:

    Доброго дня, на мою бабусю складений заповіт але вона в нього не вступила, пройшло вже 15 років, і тепер бабуся хоче переоформити будинок на мене. Можна переоформити так щоб бабуся не вступала в заповіт і не переоформлювала спершу на себе а потім на мене?

    Відповідь: без огляду ваших документів надати відповідь не вбачається можливим

  2. Катерина:

    Доброго дня..Я хочу купити квартиру ..маю чоловіка і неповнолітню дитину..як оформити квартиру так щоб чоловік не мав на неї права?Вдруг розвод))

    Відповідь: порадимо звернутися за очною фаховою допомогою

  3. Віра:

    Як переписати будинок на племінника, якщо дітей немає. Будинок ще не приватизований. Які документи потрібно оформити?

    Відповідь: порадимо ознайомитися зі статтею на сайті та звернутись за очною фаховою допомогою

  4. Уляна:

    Доброго дня. У мене є таке запитання, у мого чоловіка помер батько який покинув сім’ю 10 р. Назад але офіційно вони із мамою не розлучилися. Він проживав у іншій області вони рідко бачилися. Чи може вона отримати спадок ?? Але є проблема поки вона добиралася до нього на похорон . Його родичі (сестра) забрали всі документи і коже що їх і не було. Їй паспорт навіть не дають. Що ви можете порадити?? Дякую

    Відповідь:звернутися за очною фаховою допомогою

  5. Юля:

    Здрастуйте.У мене таке пита,ми з чоловіком не розписані,но проживали в його будинку.Він там був приписаний,будинок оформлений на його сестру.Після смерти чоловіка, його не повнолітній син має право ,на його частку. Якщо він стоїть на його фомілії,але прописана за другою адресую .Які дукументи треба и куди оброщатися.

    Відповідь: почніть з ознайомлення зі статтею на сайті

  6. Сергий:

    Подскажите будинок був бабусин зазаповит на сами и дядьку та мама померла Рик тому адядько не хоче вступать в заповит

    Відповідь: уточніть суть вашого питання

  7. Алла:

    Доброго дня! Проживаємо з чоловіком у будинку 12 років ( 2 діток).Мама чоловіка хоче переписати будинок( дарче) на нього. Дружина ніяке право не буде мати на цей будинок? Дякую

    Відповідь: для відповіді потрібно бачити ваші документи

  8. Наталія:

    Доброго дня.
    Мій батько проживав зі сестрою, перший чоловік батькової сестри помер і вага одружилась вдруге. Через рік після одруження вона померла і ось недавно помер мій батько. Заповіту на будинок не було записано, тітка цього не зробила. Усі документи про смерть мого батька у мене так як я ховала його і доглядала до смерті.
    Чи можу я подавши в суд отримати якусь частину будинку як дочка свого батька?
    Дякую

    Відповідь: суд — не панацея, необхідно вивчати матеріали вашої справи, зверніться за очною фаховою допомогою

  9. Доброго дня! Померла сестра мого чоловіка і залишився будинок в селі. Вона не залишала заповіта.В цьому будинку зараз живе її донька з онучкою. У цьому домі народився і жив мій чоловік до Армії. Після смерті його мами(яка теж не залишила заповіта) будинок не був переоформлений на сестру. Чи може мій чоловік переоформити його на себе.

    Відповідь: з описаного надати відповідь не вбачається можливим

  10. Андрій:

    Доброго вечора…свекор хоче переписати хату на себе чи впливає невістка з дитиною на проблему що треба платити більше…він каже виписуватися чи потрібно виписуватися чи не впливає кількість осіб в будинку????

    Відповідь: ні, не впливає

Добавить комментарий