2013-03-06 16.37.09 2013-03-06 16.37.13 2013-03-06 16.37.17 2013-03-06 16.37.23

29 комментариев on Зразок декларації про доходи та майновий стан

  1. светлана:

    Довидку про склад сим»и потрибно подавати кожни пив року, мий чоловик напротязи цих пив року 2 мисяци працював официйно а дальше його звильнили и вин 4 мисяци не працював. Потрибно мени подавати довидку про доходи за тих 2 мисяци щоб получати бильшу допомогу до 3 рокив.

    Відповідь: Так, якщо ці 2 місяці входять у звітні 6-ть перед зверненням до УПСЗ.

  2. Гость:

    Доброго дня! Я народжую у квітні 2014 р, звісно буду в декреті. щодо складу сім»ї я зрозуміла. якщо дитина буде прописана з батьком, а я ні, звертатись потрібно в соцопіку по місцю прописки того,на кого буде оформлятись допомога? і чи не відіграє роль моє місце проживання у оформленні виплат? де я можу отримати декларацію про дорходи? у роботодавця?

    Відповідь: Не відіграє роль у виплатах місця проживання. Декларація надається на місці в УПСЗ, і ви її заповнюєте на підставі ваших довідок про доходи.

  3. Мария:

    Я прочитала статью и поэтому и возник вопрос «- Довідку про склад сім’ї з ЖЕКу і декларацію про доходи та майновий стан (заповнюють на місці на підставі довідок про доходи кожного члена сім’ї) – для призначення допомоги по догляду у розмірі, більшому за мінімальний.»
    в справке из ЖЕКа будет указана я, мама и брат и будущий ребенок… у мужа в справке из ЖЕКа будут указаны — он, и его родители.
    Кого и чьи доходы я должна буду указывать в декларации про доходы?

    Відповідь: В цій же статті, що ви читали, є перелік осіб, що входить до складу родини, і до вашої родини входить лише чоловік, ви та діти ваші. І все. Навіть якщо в довідках буде 20 ваших родичів, їх доходи не входять до складу вашого як і їх статки і їх наявність в довідці.

  4. Мария:

    Подскажите пожалуйста, какие мне придется собирать документы о доходах и составе семьи для оформления помощи до трех лет:
    — я зарегистрирована с мамой и братом, в квартире фактически проживаю я и будущий муж и будет проживать малыш(мама с братом проживают в другой квартире),
    — будущий муж зарегистрирован в другом городе, работает официально.
    А так же если мы не оформим отношения до рождения малыша. Нужно ли будет собирать документы по отцу ребенка.
    За ранее спасибо за ответ.

    Відповідь: Так, дані на батька все одно необхідно буде збирати. Щодо переліку документів-то ознайомтесь з статтею.

  5. Оксана:

    Подскажите пожалуйста.Оформляю помощь до трех лет по доходам.Мой муж гражданин России и прописан там,на Украине еще не зарегистрирован.Для начисления помощи вместе с пакетом документов я подала справку о составе семьи из сельской рады ,где прописана я с ребенком и справку о составе семьи мужа из жека России .Проблема в том,что справку о составе семьи мужа не принимают,а требуют,что бы она была установленного в Украине образца и на украинском языке и помощь отказываются пересчитывать.Правомерны ли такие требования?

    Відповідь: Нажаль, так, оскільки довідка про склад родини має відповідати затвердженій формі, Мнсоціполітики. Порадимо УПСЗ надавати лише довідку про склад родини на вас без чоловіка, пояснивши, що він зареєстрован за іншою адресою, але проживає з вами.

  6. Ірина:

    Чи вірно розумію ? Ці документи (довідку про склад сім’ї з ЖЕКу і декларацію про доходи та майновий стан)особою подаються виключно у випадку коли претендують на збільшену суму (більшу 130 грн.) ? Якщо на мін. суму — таких документів не потрібно ?
    Працюю на умовах не повного робочого дня, тобто подаючи пакет документів у відповідний орган, маю долучити довідку з місця праці про фактичну дату початку праці на не повний роб. день й довідку про склад сім’ї з ЖЕКу і декларацію про доходи та майновий стан не подаю ? Дякую.

    Відповідь: Так, ви все вірно розумієте.Так, все вірно.

  7. Юлия:

    Пожалуйста, вышлите на почту образец бланка. 0642ideal@meta.ua

    Відповідь: В статті є можливість його самостійно завантажити.

  8. олена:

    надішліть мені будь-ласка форму декларації

    Відповідь: Вона також є у вільному доступні для завантаження.

  9. елена:

    можна роздрукувати декларацію

    Відповідь: Так, можна, завантажте та роздрукуйте. Сайт дає таку можливість.

  10. Anna:

    дозвольте роздрукувати пакет декларації

    Відповідь: Направили бланк Вам на пошту.

Добавить комментарий