Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. анна:

    Здравствуйте. Подскажите пожалуйста какие льготы отменили многолетным и правомерно ли это?

    Відповідь: перелік діючих пільг в статті на сайті. Правомірність визначається прийнятим нормативним актом.

  2. alla:

    Вмен 3 дитей 2 батька нема матиодиночка а 3 родилася вбраке я получаю 1576гр одноразову и матиодиноку 771 гр .чоловик не працюе я можуоформитися як мало забеспечена .

  3. цурик оксана:

    Я пыталась сказали ребёнок маленький нельзя,а на алементы я подам кто будет платить их мне если он в другой стране живёт,вы мне скажите я могу оформить малозабезпеченность в моём случае,или что делать???

    Відповідь: є виконавча служба для стягнення аліментів, якщо не стягне, тоді держава надасть допомогу. Це ж знову таки є в статтях на сайті.

  4. цурик оксана:

    Здраствуйте,подскажподскажите пожалуйста,я мама двух детей,у первого нет отца по документам я мать одиночка,второй ребёнок родился в браке,но отец на бросил уехал и не слуха не духа,розвод без него я оформить не могу. Я учюсь на платной основе,что мне делать :могу ли я получать хоть какую помощь мне совсем нечего есть,платить за садик,за свет,одеваться????

    Відповідь:перелік всіх видів допомог, які наразі надаються в державі, ви можете прочитати на сайті, ознайомтесь. Окрім того, зазначемо, що розірвати шлюб ви можете без його відсутності, також можете і на аліменти подати без його присутності.

  5. Марія Цип'ящук:

    На жаль, це відео — як і більшість інших, не завантажуються…

    Відповідь: дуже шкода, ймовірно не адаптовано під всі програми. Передамо побажання адміністратору.

  6. федів світлана:

    скажыть чи будуть повертати допомоги ты якы познымали

    Відповідь: ці допомоги не скасовували

  7. Доброго дня!Будь ласка,скажіть на яку допомогу я можу розраховувати від державиу мене двоє дітей вік 2 роки і 11 років,ніде не працюю чоловік має догляд за дідусем,чи можу я розраховувати на які-сь соц.виплати на дітей.Дякую!!!

    Відповідь: ознайомтесь з статтею на сайті про допомогу як малозабезпечина родина, можливо ви зможете на цю допомогу розраховувати

  8. Rita:

    Доброго дня!Я мама-одиночка. В мене 1 дитина,яка народилася 17.11.2012р.З липня мiсяця отримую 775+309(як одинока).Все 1нше в1дм1нили.Эдине джерело ф1нансового доходу — СОЦ виплати.Як дiяти? Куди звертатися iз проханням про перерахунок? Як правильно скласти позовну заяву до суду?Буду дуже вдячна за допомогу.

    Відповідь: можливо в вашому місті є безкоштовні юридичні клініки, ми позови не пишемо.

  9. скажите пожалуйста имеет ли наша семья право на социальную помощь у нас трое детей старшему шесть средней три и младшему ребенку восемь месяцев муж работает у него зарплата 1500 гривен я нигде не работаю нахожусь по уходу за ребенком до трех лет, но мой муж имеет земельный пай в размере 5,2 га?

    Відповідь: Для відповіді на ваше питання необхідно, щоб ви ознайомилися з статтею на сайті та прикладом розрахунку, що є там, скористались.

  10. Юлія:

    Доброго дня. Порадьте як діяти. 29.04.14 подала заяву на розлучення та стягнення аліментів 1/4від зп. З чоловіком розлучаємось добровільно, але він не хоче, щоб на роботі знали про сплату алементів, тому буде сплачувати сам через банк. Чи зможу я оформити допомогу(по догляду і т.д)?

    Відповідь: Якщо він не буде сплачувати їх офіційно, тоді будуть враховувати всю його з.п. до вашого доходу. Якщо він не хоче щоб його работодавець утримував з з.п. аліменти, він має їх сплачувати через відділення банку, пошту тощо. І обовязково надайте УПСЗ Рішення про розлучення та Рішення про стягнення аліментів.

Добавить комментарий