Відео, де розглядаю основні аспекти отримання різних видів допомоги на дітей.

Tags: , ,

73 комментария on ЯК ОТРИМАТИ ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ НА ДІТЕЙ: ПОРАДИ ЮРИСТА

  1. Оксана:

    Добрий день! Скажіть будь-ласка, я проживаю з чоловіком у громадянсному шлюбі та з 9 річною дитиною.Чоловік отримує пенсію у розмірі 1700 грн. Чи маємо ми право на отримання малозабеспеченності. Чоловік отримує воєнну пенсію. Дякую!

    Відповідь: розмір ви можете розрахувати самостійно за прикладом, що в статті на сайті

  2. наталія:

    я подала на допомогу при народженні 21,07,2015 скажіть коли я ї
    ї отримаю

    Відповідь: на яку саме допомогу ви подали? Строки, якщо встановлені в законі, зазначені також і в статті, ознайомтесь

  3. Доброго дня. Я подала на допомогу 21,07,2015 коли я її отримаю?

    Відповідь: на яку саме допомогу ви подали? Строки, якщо встановлені в законі, зазначені також і в статті, ознайомтесь

  4. Ира:

    СПАСИБО БОЛЬШОЕ ВАМ ЗА ПОМОЩЬ!!!

  5. Ира:

    Муж работал офицеально уже три месяца стоит в Ц/З,Я В декрете хочу подать документи на помощь малоимущим скажыте нужна справка с центра занятости что он там стоит уже три месяца и справка с места роботы за три месяца?Прочитала статью на вашем сайте про это помощь ответа на свой вопрос не нашла.Буду благодарна за помощь.

    Відповідь: так, потрібні довідки про його дохід або про те, чим він займався шість попередніх місяців перед зверненням за допомогою, саме це і є суть допомоги.

  6. Юлия:

    Доброго дня!я два місяці тому народила дитину з вродженою вадою,документи я подала в кіньці Червня у серпні я повина була отримати кошти першоі виплати , пенсію на дитину і що місячну виплату.У нас в Вересні перша операція і без ціх коштів я не можу зробити дитині операцію,у зв’язку з тим що виплату у сепрні мені не дадуть.Порадьте будь-ласка що мені робити у такій ситуаціі.Дякую!

    Відповідь: писати письмові звернення, багато писати

  7. Вітаю!
    Я, Іванець Сергій Володимимрович. Мій батько, Іванець Володимир Андрійович знаходиться в зоні АТО вже більше року.
    У мене запитання — чи можу я скористатися правом на безкоштовне або часткове оплачення мого навчання у вищому навчальному закладі?

    Відповідь: якщо ви тільки поступаєте, то можете скористатися пільгами, визначені в статті. А якщо вже поступили, то посеред року звліьнення від сплати не передбачено.

  8. Зореслава:

    Доброго дня! Скажіть, будь ласка, я з 5-тирічним сином виїхали з окупованої території (м. Горлівки) до Хмельницької області і проживали у моєї мами. Я зареєструвалася з сином в УПСЗН як вимушені переселенці на отримання домопоги. Але у зв’язку з скрутним матеріальним становищем і безробіттям (бо у Горлівці звільнилась з посади вчителя за власним бажанням) я виїхала на роботу до Польщі, де працюю офіційно і сплачую всі податки, син залишився з мамою, відвідує там дитячий садок і його місце перебування не змінювалося. Однак соціальну допомогу нам виплачувати припинили. Підкажіть, будь ласка, чи має моя мама шанс отримувати на мого сина цю допомогу, адже він знаходиться повністю на її утриманні і є вимушеним переселенцем? Буду вдячна за відповідь!

    Відповідь: нажаль, ні. Закон, що передбачає виплату вимущеним переселенцям, чітко передбачає, що дитині виплачується через її опікунів/батьків. Опікун у дитини- лише ви, бабуся не є офіційним опікуном, тому якщо немає в країні офіційного опікуна, відповідно призупинена виплата і вам, в звязку з непроживанням за адресою тимчасової реєстрації, і дитині, оскільки немає інших офіційних опікунів у дитини.
    Можете через рішення суду чи органу опіку тимчасово зробити бабусю опікуном, і тоді виплата на дитину буде приходити бабусі.

  9. Добрий день. Отримую виплату як малозабеспечена сімя В вересні збараюсь за кордон на роботу Як бути з виплатою її будуть виплачувать чи припинять.Як буди з субсидією призначенна на рік?

    Відповідь: допомога як малозабезпечина буде припине, оскільки ви як отримувач будете не перебувати на території країни, щодо субсидії -маєте попередити по виїзд, буде продовжена до нарахування, доки не надасте нові данні про доходи.

  10. Татьяна:

    Мне надо выехать в Крым к родственникам.А в собезе говорят,что матери-одиночке разрешение на вывоз ребенка выдает именно собез.,при этом приостанавливаются все соцвыплаты.Почему все?Получается,что мать-одиночка не может выехать из страны?Могу ли я отказаться от выплаты собия,как мать-одиночка,и сохранятся при этом остальные выплаты(как малообеспеченная семья с пятью детьми,а так же помощь по рождению на двух младших)?? Но на таможне надо предьявлять выписку из реестра про одинокую мать,а никак не разрешение из собеза.Почему при оформлении пособия забрали оригинал ,а не копию?

    Відповідь: так передбачає закон, на не контрольованій території допомогу не виплачують, і якщо ви покаидаєте контрольовану територію країни- допомогу призупиняють

Добавить комментарий