340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Валентина:

    Доброго дня,скажіть будьласка який прожитковий мінімум для працездатних осіб рахується при допомозі малозабезпеченим ,дякую

    Відповідь: написана стаття та є приклад, скористайтесь

  2. татьяна:

    Здраствуйте! Является ли правомочным требование работников управления соц. защиты при приеме документов на помощь по малообеспеченности требовать кроме паспорта заявителя оригиналы паспортов мужа и дочери? Предусмотрено ли вообще законодательством предЪвление оригиналов чужих паспортов?

    Відповідь: так, в даному випадку- це законна вимога

  3. Светлана:

    Семья из четырех человек имеет доходы: отец -3200грн, мать- по уходу за ребенком ( возраст 8 месяцев) — 860 грн , ребенок- инвалид детства — 10 лет — 1860,90ггрн. Положена ли ГСП ? Спасибо.

  4. Светлана:

    Семья из четырех человек имеет доходы: отец -3200грн, мать- по уходу за ребенком ( возраст 8 месяцев) — 860 грн , ребенок- инвалид детства — 10 лет — 1860,90ггрн. Положена ли ГСП ? Спасибо.

    Відповідь: розрахувати ваше право на допомогу ви можете за прикладом, що в статті

  5. ксения:

    Доброго дня!!!чи можу я претендувати на допомогу малозабезпеченої сім»ї.коли я та чоловік отримуємо мінімальну заробітну плату. у нас 2 діток—8 та 16 років?

    Відповідь: порахуйте за прикладом, що в статті на сайті

  6. Василь:

    Добрий день!
    наша сімя складалася з 7 осіб (чоловік лружина діти 3,5,8,10,11р.) чоловік і дружина офіційно працюють (мінімальна зарплата 3200)+ однорозова допомога при народженні дитини) більше доходів немає, автомобіля немає, другої земельної ділянки також немає. Подавали заявку на отримання допомоги — прийшла відмова. Чи маємо ми право на допомогу? і Що для цього потрібно. Дякуємо!

    Відповідь: інформація по допомозі є в статті на сайті

  7. Ірина:

    Доброго дня скажіть будь-ласка для оформлення малозабезпеченої допомоги довідка про доходи повинна бути тільки за півроку чи дозволяється за три місяці?

    Відповідь: шість місяців

  8. Христина:

    я сама виховую трьох малолітніх дітей, і в соц.службі мені сказали що я немаю право на виплату малозабезпеченої сім»ї.я получаю тільки одиноку як немає навіть одного прожиткового.і що робити?

    Відповідь: ознайомтесь зі статтею на сайті, та перевірте правильність розрахунку вашого права на допомогу

  9. Ну а чоловіка дохід де мені узяти якщо ми не проживаемо разом 8років.

    Відповідь: або його дохід, або ж звертайтесь за призначенням аліментів. Інше законодавство не передбачає

  10. Якщо я не розведяна але маю шестеро дітей мені можуть зробити якусь допомогу.

    Відповідь: всі допомоги залежать від доходу, знайомтесь з інформацією в статтях

Добавить комментарий