2013-03-06 16.38.18

2013-03-06 16.38.35

2013-03-06 16.38.40

61 комментарий on Зразок заяви на отримання різних видів соціальної допомоги

  1. Маша:

    Скажіть будь ласка моїй дитині 10 місяців,в мене перша дитина,з липня перестали давати по 130 грн,допомога до 3-х років,вже її і не будуть давати?

    Відповідь: не будуть, доки дитині буде 2 роки, далі з дворіччя і до триріччя лише по 130 грн. будуть. Ознайомтесь з статтею

  2. Ольга Рехлицкая:

    Здравствуйте.Я с апреля получаю пособие по уходу за ребенком до 3 лет от дохода.Подскажите,с июля месяца я ничего не буду получать,если ребенок первый и разовая на рождение уже выплачена?спасибо

    Відповідь: За доходами отримувати не будете, але якщо дитині вже є два роки тоді ще рік по 130 грн будете отримувати, якщо немає двох років- тоді з часу досягнення дитиною двох років

  3. ляля:

    чи враховують аліменти при соц. допомозі по доходах.
    як вищитать по доходах суму яку будуть платить?

    Відповідь: Враховують. Розрахунок згідно прикладу, він зазначен в статті.

  4. танюшик:

    якщо в мене зараз оформлено по доходах то ,що з липня цю соціальну заберуть? я оформила у березні..
    і ще таке питання в мене друга дитинка 3 місяці ,то яку суму мені буде виплачено ,бо чула таке ,що вже немає різниці яке дитя, будуть давати 40 чи 41тис..
    дякую

    Відповідь: Наразі ми очикуємо розяснення від Уряду, як будуть застосовуватися зміни в законодавстві з 01.07.2014 року, оновлюйте сайт.

  5. Олена Л.:

    скажіть будь ласка, чи зможу я отримати допомогу по доходах (народжую на початку травня). Отримала допомогу з роботи у звязку з вагітністю. Як я розумію з 1 липня допомога по доходах скасовується.

    Відповідь: Так, скасовуєються, відповідно ви отримати її не зможете.

  6. таня:

    через який час можна звертатися за допомогою по доходах…
    одні кажуть через півроку після отримання одноразовой допомоги.. другі як тільки отримаєш допомогу…
    а через півроку тому ,що тоді небудуть вщитувати допомогу одноразову (бо треба дохід за 6міс. останіх)
    то ,що тоді получається якшо я оформлю зразу то у мій дохід вщитають цю суму??? чи я нерозумію щось

    Відповідь: А для ясності необхідно ознайомитися з статтею на сайті, зробити підрахунок при різних умовах, і вибрати для вас найкращий.

  7. Людмила:

    Доброго дня,питання такого характеру:29.01.2014року я дізналася про те,що крім допомоги при народженні дитини(в моєму випадкуя народжувала я 04.03.2012року і вона становила 26790 гривень)я повинна ще окремо отримувати державну допомогу на дитину у розмірі 130 грн.щомісячно по досягненню дитини 3-го віку,але я чомусь їх не отримую,і дізналася про цю виплату випадково,документи в Соцзабез надавала всі.В чому справа,куди звертаться,дитині незабаром(через 1 місяць)виповнюється 2 роки,чому мене про цю виплату ніхто не повідомив,до кого звертатися і чи виплатять за 2роки,що не виплачували,і чи взагалі я буду отримувати державну допомогу на свою дитину,я ж до 3 років у декретній відпусці.Це вже якийсь абсурд,що працівники Золотоніського Соцзабезу такі дрібязкові,що присвоюють 130 гривень моєї дитини.Порадьте до кого в такому випадку звернуться?

    Відповідь: За попередні роки допомогу по догляду за дитиною вам не виплатять, оскільки її виплачують з дати звернення за нею та поданням документів. Тобто зараз ви можете звернутись за цією допомогою и до 3-х років вашої дитини вам її будуть виплачувати.Чому вам про неї не повідомили — ми не можемо сказати, в обовязку працівників немає повідомляти про допомоги, але є розяснення, якщо ви звертаєтесь за ним. Якщо ви вважаєте, що в діях працівників УПСЗ є незаконне поводження по відношенню до вас- пишіть скаргу.Також порадимо ознайомитися з статтями на сайті, на ньому є всі статті про всі види допомог.

  8. Ирина:

    Добрый день, я не работаю на данный момент, так, как я нахожусь по уходу за ребёнком до 3-х лет, получаю ежемесячно 130грн. и 950грн.материнского капитала. Меня интересует, есть ещё другие соц.выплаты (сообес не информирует), которые положены. Слухи ходят, что есть.

    Відповідь: Сайт містить повну інформацію про всі види допомог для будь-якої категорії громадян. Ознайомтесь будь-ласка.

  9. олена:

    відправте мені будь-ласка зразок заяви

    Відповідь: Він викладен на сайті, завантажте його будь-ласка.

  10. елена:

    можна роздрукувати заяву

    Відповідь: Так, можна, завантажте та роздрукуйте. Сайт дає таку можливість.

Добавить комментарий