Класна штука, рекомендую!

Кожному з нас хочеться створити у своєму будинку неповторну атмосферу затишку та тепла, гармонії і максимального комфорту. Але не кожен пам’ятає, що квартира, будинок має у своїй суті щось жіноче, тонке. Недарма, саме жінці з давніх часів передано домашнє господарство, домашнє вогнище.

Квартира – вона як жінка, може бути розкішною, доглянутою, витонченою. А може бути простачкою, позбавленою смаку та неохайною. В радянські часи весь наш побут був універсальний і спрощений: позбавлені смаку шпалери, фіранки та однакові табуретки були в кожному будинку. Весь район, а іноді і місто, закуповувався в одному і тому ж господарському магазині, квартири були схожі на двойняшех-дурнушек, одягнених в одну і ту ж форму. Але пройшли ті часи, і сьогодні з’явилося багато магазинів і виставкових залів, у яких представлені кращі дизайнерські роботи з ремонту: як у квартирі, так і в окремому будинку. Приївшіся всім шпалери все більше замінює сучасний розпис стін. І сьогодні ми можемо «одягнути» свою улюблену квартиру у будь-що тільки захочемо, прикрасити її так, як ніхто інший.

Настінний розпис це ручна робота і ніхто інший, ніколи не зможе похвалитися таким же візерунком або малюнком як у вас вдома. А головне, ви можете самі або за допомогою художника вибирати стиль свого будинку, вигадувати, фантазувати. Розпис стін включає в себе і розпис орнаментом, і імітацію старого каменю, а також окремі малюнки на стінах, фризи над дверима і навіть розпису-обманки. Це непоганий спосіб приховати недоліки вашої квартири. За допомогою настінного живопису ви можете візуально збільшити або зменшити площу кімнати, коридору. За допомогою розпису можна приховати навіть помилки, допущені при будівництві вашого будинку. Так подаруйте ж своїй улюбленій квартирі безмежний політ фантазії і одягніть її в кращі наряди.

Можливо я вам в цьому допоможу! Я пропоную послуги художника який створить в вашій оселі індивідуальність і змінить вашу буденність. Це можуть бути різні зображення, лише б вони відповідали статусу приміщення і загальній концепції декору. Розпис стін підходить практично для будь-якого приміщення: кабінету, спальні, дитячої, вітальні, холу, кухні, ванни, басейну, магазину, офісу, клубу, ресторану, кафе і т.д.
Весь розпис ручної роботи, без наклейок, аерографа і т.д. Кожний малюнок підбирається індивідуально.

Запрошую на мій сайт де Ви можете знайти більше про цей напрямок і про мене.

Tags:

Добавить комментарий