340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Вікторія:

    Добрий день. Скажіть будь ласка, моїй другій дитині буде три роки, але я хочу продлити декрекну відпустку на роботі надати довідку що дитина часто хворіюча, зараз я отримаю аліменти і домомогу як малозабезпечена родина чи буде продовження декре
    ту впливати на допомогу чи її мені не нададуть більше?

    Відповідь: якщо ваші доходи не змінились, допомогу ви будете і надалі отримувати

  2. Вікторія:

    Добрий день. Скажіть будь ласка, моїй другій дитині буде три роки, але я хочу продлити декрекну відпустку на роботі надати довідку що дитина часто хворіюча, зараз я отримаю аліменти і домомогу як малозабезпечена родина чи буде продовження декрету впливати на допомогу чи її мені не нададуть більше?

    Відповідь: якщо ваші доходи не змінились, допомогу ви будете і надалі отримувати

  3. Виктория:

    У нас не ЖЕК а ОСББ, і як складати цей акт вони не знають.

    Відповідь: значення не має, ЖЕК чи ОСББ, ОСББ ще краще. Можете звернутися до УПСЗ вони дадуть примірник за яким скласти зможете і ви.

  4. Виктория:

    Як повинен виглядати акт, що разом з громадянським чоловіком не проживаю? У нас двое дітей , але одружені ніколи не були і разом не живемо, прописаний він теж не з нами. У соцзабез для отримання допомоги як малозабезпечена сім,я потрібен такий акт, оскільки у дітей прізвища батька. Скільки сусідів повинні підписати акт, і які відомості про сусідів потрібно вказувати (номер квартири, серія і номер паспорту і т.д.).

    Відповідь: правила складання акту знає ЖЕК, він же і має його складати за участю сусідів, зверніться до ЖЕКу.

  5. Светлана:

    Скажите пожалуйста, я нахожусь в декретном отпуске до 6 лет,и оформленная как малообеспеченная По справке до 6 лет, могу ли я быть оформленной как малообеспеченная не выходить на работу и сдавать в садик ребенка на полдня?

    Відповідь: догляд за дитиною до 6 років на підставі мед.висноку не передбачає, що дитина відвідує дит.садок, навпаки постійний домашній догляд.

  6. Добрий день .Чи враховується допомога малозабеспеченій сімї в сукупний дохід родини ,коли подаєш документи через півроку на отримання допомоги.

    Відповідь: не враховується, оскільки не враховується та допомога, заради якої ви і робите розрахунок.

  7. Стою на обліку в центрі зайнятості виплата припинилась чи можу подати документи на малозабеспечену.

    Відповідь: можете

  8. Ольга:

    а якщо чоловік оформиться по догляду за дитиною?та чи впливає покупка авто,тобто машина придбана 2 роки тому,але 2 тижні тому чоловік зареєстрував її на себе

    Відповідь: дата придбання -це дата реєстрації. Впливає

  9. Тетяна:

    Чому у Львові не враховують збільшення допомоги малозабезпеченим на дитину за законом з 1-го квітня??????????????????? Я такого збільшення не отримала за квітень, а зараз взагалі отримала відмову.

    Відповідь: оскаржуйте відмову, але її необхідно отримати письмову

  10. Вікторія:

    У нас сім’я складається з 3-х чоловік. Я, чоловік і дитина 2015 р.н. я в декреті, працює тільки чоловік, з.п. 1200. Майном ніяким не володіємо. Чи можливо нам оформити допомогу як малозабезченим?

    Відповідь: так,зверніться до УПСЗ

Добавить комментарий