340 комментариев on Допомога малозабезпеченим: порядок та умови отримання

  1. Чоловік ато соціальну зняли на діти я доходи маю право

    Відповідь: ознайомтесь з відповідними статтями на сайті, ви побачите вичерпну відповідь на ваше питання

  2. Чоловік зоні ато получала на діти мадо забезпечина сімя сьогодні не дали зняли куди звертатись

    Відповідь: дізнатись письмову причину відмови, прочитати статтю на сайті, сопоставити з законом відмову,далі- або оскаржувати або убрати причину відмови

  3. Mary:

    Доброго дня! Я зверталась в місцевий соцзебез на рахунок доплати до соц виплати в розмірі 250 грн (на дитину до 13 років). Ці гроші мені не доплатили. Сказали, можливо, піде нарахуванняЮ як я поновлю документи! Скажіть, будь ласка, чи повинні вони нарахувати мені за три попередні місяці. І чи маю я раво вимагати їх повернення, І ще одне де я можу знайти Закон від 1.04.15. Щиро дякую!

    Відповідь: посилання на закон є в статті на сайті, доплату мають зробити, якщо на час 01.04.2015 у вас була в дії та призначенні ця допомога.

  4. доброго дня. Моя сімя складається із 7 осіб (2 дорослих 1 дитина до 3р. 1до 6р. 1 до 13р.,2 від 13р. до18р.яка сума доходу повинна бути в місяць щоб отримувати допомогу малозабезпеченій сімї?

    Відповідь: точну суму ви можете визначити самостійно, скориставшись прикладом розрахунку, що в статті на сайті

  5. Ірина:

    Тобто, я можу претендувати на малозабезпечену сім»ю, навіть якщо до декрету ніде не працювала, а була зареєстрована в ЦЗ, де не отримувала ніяких коштів? (Чоловік отримує 16 грн. по догляду за літньою особою.)

    Відповідь: можете

  6. Ірина:

    Скажіть, якщо я зараз в декретній відпустці а чоловік оформлений по догляду за літньою особою, у нас двоє діток, то чи маємо ми можливість оформити малозабезпечену сім»ю? Я отримую щомісячно одноразову допомогу на другу дитину, на першу вже не отримую нічого. І скільки часу потрібно зачекати, щоб подати документи, після того як мені нарахували 10000 грн. на другу дитину.

    Відповідь: не скільки, перша велика сума допомоги не входить в дохід, щодо права на допомогу- скористайтесь прикладом розрахукнку, який є на сайті, так ви побачите -чи відповідаєте умовам призначення допомоги

  7. сима:

    Доброго дня скажить будьласка якщо я працюу уже тры рокы перебуваю на облику як одынока маты моя заробитна плата 1200 у мисяць немаю ни жытла ни машины получяю на дочьку в мисяць 385.80 коп чи маю я право оформыты документы як мало забезпечына симя я буду дуже вам вдячна за коректну видплвидь

    Відповідь: конкретна відповідь міститься в прикладі розраухку в статті, який ви скориставшись побачите, чи виходить вам допомога за доходами. Дана допомога є дуже індивідувальною, тому і пишеться для цього стаття і робиться приклад розрахунку.

  8. Ирина:

    До договору ЦПХ (я влаштувалась на роботу 11.06.2015) я була зареєстрована у РЦЗ як безробітня. З обліку у ЦЗ мене зняли ще 03.05.2015. Тобто, таки 3 місяці прийдеться чекати? Дякую!

    Відповідь: не чекайте, звертайтесь

  9. Ирина:

    Доброго дня! Скажіть, будь ласка, якщо я працевлаштувалась по договору ЦПХ, то мені також необхідно пропрацювати 3 місяці і тоді подавати документи на оформлення допомоги як малозабезпечена сім’я чи можна раніше (заробітня плата по договору 90 грн.)?

    Відповідь: якщо до договору ЦПХ ви не працювали, тоді так, лише через три місяці

  10. Тетяна:

    25.05.15р. я до Вас зверталася. За Вашою порадою зробила запит, однак до цих пір не отримала ні грошей ні відповіді.

    Відповідь: нажаль, ми не маємо змогу вплинути на надання вам відповіді чи грошей. Робіть запит далі, до області, Києва, прокутарути тощо.

Добавить комментарий